/ Blogg

RANDSFJORDEN RUNDT OG TRAVEL UKE

BLOGG: André fikk en fuktig opplevelse i Randsfjorden Rundt, som endte med en tredjeplass.

Sist oppdatert: 1. juni 2015 kl 22.31
VÅTT, VÅTT, VÅTT!: Randsfjorden Rundt ble en særdeles fuktig og kald affære, men endte med tredjeplass for André. Foto: Ola Morken.
VÅTT, VÅTT, VÅTT!: Randsfjorden Rundt ble en særdeles fuktig og kald affære, men endte med tredjeplass for André. Foto: Ola Morken.
Lesetid: 4 minutter

Hallais alle sammen. I helgen kjørte jeg det desidert våteste sykkelrittet jeg har vært med på noensinne.

Magne og jeg kjørte fra Majorstuen 07.30 i. Som vanlig så har vi to det vannvittig morsomt sammen, noe som alltid resulterer i noen morsomme videoer på Mystory, (fjaera1).

Det regnet ganske bra på vei fra Oslo, men det skulle bli verre. Rundt 09.00 var vi fremme og trillet til Brandbuhallen hvor vi hentet ut startnummer.

Fikk festet startnummer og gjort unna våre vanlige ablegøyer for å tiltrekke oss litt oppmerksomhet som vanlig. 09:30 trillet jeg ned til et telt hvor jeg ble stående under og fryse ræva av meg.

Jeg klarer ikke sykle ritt med løse ben, så da ble det kort i dag, uten skotrekk eller noe som helst for å beholde varmen. Hadde superundertøy, Rainmem-trøye, løse armer og vanlig drakt over.

Starten går og de første 15-20 kilometerne er hektiske og det er en haug av bruddforsøk. Løypen er paddeflat så det er vanskelig å få noe forsprang eller klare å etablere ett brudd. Jeg var med en fra Ringrike i 15-20 minutter før vi ble kjørt inn igjen.

AKTIV KJØRING: André var ivrig på å komme i brudd. Foto: Ola Morken.

AKTIV KJØRING: André var ivrig på å komme i brudd. Foto: Ola Morken

Etter rundt 80 km var jeg litt i bakleksa mot en bakke og måtte bite litt i styretapen for å komme meg fremover. Jeg registerte at det var noen smågrupper i bakken så jeg valgte å støte meg fra feltet og opp til bruddet sammen med Håkon Hovland. Der satt vi sammen med tre andre fra Ringerike. Lite visste Håkon og jeg at foran oss igjen satt det to fra Ringerike og en fra Sogn.

Etter 30 minutter kom det yttligere tre nye mann opp, men da ble det litt urolig i gruppen og vi ble fort kjørt inn etter det. Med 15 km igjen til mål ble jeg informert om at det var noen foran, men da var det for sent å begynne.Vi plukket han ene fra Ringerike og da skulle vi spurte om 3.plassen.

De siste fire kilometerne var det litt kamp om plassene, og litt kniving om å være langt fremme. Siden rittet var flatt var det mange med feltet så det ble veldig urolig.

Fikk en grei plass inn på siste kilometeren og farten var brukbar. De siste 500 meterne var ett eneste kaos da vi tok igjen en stor pulje på oppløpet så de fleste ble hindret og måtte bremse.

Jeg fikk sneket meg frem til en tredje plass. Helt greit. Hadde jeg visst tidligere at noen lå foran skulle jeg jobbet mer for å kjøre de inn, men samtidig hadde jeg vært ganske aktiv store deler av dagen så begynte jo å bli sliten.

Vi kom inn med rett under 40 i snittfart. 5 grader og regn under hele rittet tar på. De siste to timene hadde jeg verken følelser i føtter eller hender.

SKITTEN GUTT: Slik ser mann ut etter over 150km i pøsregn.

SKITTEN GUTT: Slik ser man ut etter over 150km i pøsregn. 

Nå er en ny uke på gang og denne blir av det hektiske slaget. I går lå jeg rett ut på sofaen. Skulle egentlig syklet ritt, men i fare for å bli syk etter Randsfjorden Rundt droppet jeg det.

I dag har vært en vanlig dag på jobb. Klokken 20:00 skal jeg være coach på Smedstad. Bootcamp i 60 minutter. Som tidligere nevnt skal jeg fortelle mer om hva dette går ut på senere i uken.

I morgen er det jobb, men ikke en vanlig dag. Atea har NextStep to dager på rappen. Dette er salgsdager hvor salg står i fokus. Så skal jeg trene litt på ettermiddag før jeg skal være Coach i frognerparken. Møt gjerne opp 19:55 ved fontenen for en tøff treningsøkt!

Onsdag: jobb, trening og en avslutning av NextStep med litt grilling og godt i glasset.

I SIVIL: Sånn ser André ut når han ikke er på sykkelen.

I SIVIL: Sånn ser André ut når han ikke er på sykkelen. 

Torsdag: jobb og Cipollini Show Race. Et sykkelritt hvor stil og image er ALT. 2x17 km. Kort og hardt med innlagt spurt og bakkespurt innlagt i rittet.

Fredag: jobb og Fredagsjam med United Bloggers på Aker Brygge. Her blir det hygge med Alejandro Fuentes og Sandra Lyng Haugen.

Lørdag: Sykle Tyrifjorden Rundt!

Over og ut, Fjæra! 

Publisert 1. juni 2015 kl 22.31
Sist oppdatert 1. juni 2015 kl 22.31
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen