Hallaisen alle sammen. Det kommer kanskje som lyn fra klar himmel på dere, men dette er (desverre) godt gjennomtenkt.

En tung fjorsesong hvor jeg bare var med inn på to av syv konkurranser. Jeg var ikke i nærheten av å kunne utgjøre noen forskjell fra Trondheim i fjor selvom jeg punkterte etter kun 7 km.

Annonse

Jeg har igjennom høsten, vinteren og vårsesongen hevet meg flere hakk fra i fjor, jeg har forbedret meg ikke bare sportslige ting, men også ting som ikke har med syklingen å gjøre.

Jeg har skjerpet kostholdet og gått ned 8 kg siden 1. Januar. Jobbet med det mentale, men jeg skal ærlig innrømme at jeg også i fjor var skeptisk til Trondheim-Oslo. Men jeg prøvde. Jeg har etter en del vurderingen kommet frem til at jeg i år ikke kommer til å representere Atea Pro Aktiv mer.

Hovedgrunnen er at i en alder av 24 år føler jeg ikke at jeg har grunnlaget til å sitte med inn til Oslo på 12 timer og 30 minutter. Det kreves litt annen type trening for å bli god i langdistanse enn det gjør i feks NC. Turer på godt over 200 km bør gjøres jevnlig. Timer som teller.

Jeg fortsetter selvfølgelig med min jobb som ansatt i Atea! For en fantastisk arbeidsplass! Jeg kommer dog ikke til å sykle mer for de, annet enn at jeg muligens blir med den raskeste puljen fra Lillehammer som ett "unnskyld". Samholdet og rytterne er en perfekt match av idividualister og lagspillere som møtes og kjører styggfort sammen.

Fokuset mitt flyttes nå naturlig over mot fellesstarter i turitt og NC med Team Bikeshop. Støting, rykk og napp er nok litt mer min greie foreløpig. Som jeg sa til Beitmyren: jeg har fortsatt 26 år til jeg skal holde nivået ditt i langdistanse.

TEAM BIKESHOP: Fremover vil André kun konkurrere med denne gjengen.

TEAM BIKESHOP: Fremover vil André kun konkurrere med denne gjengen. 

Jeg vil takke alle gutta som tok meg godt i mot, støtteapparatet som gjorde og gjør en fantastisk jobb, sponsorene våre som har servert hjul og sportsernæring. Sist men ikke minst, ATEA som har gjort og gjør det mulig for oss å leve ut "proffdrømmen" på hobbybasis.

Fjæra.