Hjem
 / Blogg
 / Aktiv Norgescup i Bergen

Aktiv Norgescup i Bergen

BLOGG: Les om og se video Dan Erik Hansen utallige bruddforsøk under forrige helgs norgescup.

Sist oppdatert 16. september 2015 kl 22.05
BRUDDVILLIG: Dan Erik Hansen under et av sine utallige bruddforsøk under Norgescupen i Bergen. Foto: Hans-Kristian Jacobsen
BRUDDVILLIG: Dan Erik Hansen under et av sine utallige bruddforsøk under Norgescupen i Bergen. Foto: Hans-Kristian Jacobsen

Hallo alle lesere, først og fremst takk til alle tilbakemeldinger etter intervjuet på TV2. Klarte dessverre ikke å komme meg avgårde i brudd men jeg ga alt jeg kunne i helgens NC avslutning i Bergen.

Vi skulle etter planen sykle 160km, jeg var svært aktiv de første rundene å var med på det meste av bruddforsøk. Dessverre for meg var jeg ikke god nok når feltet splittet seg i jakt på en større gruppe, jeg prøvde sammen med et par ryttere å ta opp jakten men jeg var dessverre relativt sliten/hammern! Dette i kombinasjon med at holdningen til enkelte klubb ryttere i Norge er ræva gjorde at vi ikke hadde sjans til å hente igjen gruppen foran.

Man blir ikke bedre av å ikke ta sjansen, det er lov å ha litt vondt og ikke bare ligge på hjul! 

Men uansett, jeg personlig var ikke god nok eller rå nok i hodet til å henge med de beste når de gikk! Heldigvis for meg fikk jeg dunket på i 140km i friskt regnvær. Ble altså tatt ut 2 små runder før mål, flaut og bittert men lover å slå hardt tilbake. Viste i Roserittet at jeg har mye å bidra med i front av feltet.

Strava-filen fra NC Bergen finner dere her: NC Bergen Strava

Her har dere GoPro video fra helgens NC i Bergen, håper dere liker den like godt som den fra Roserittet, fått mange kule tilbakemeldinger! Gøy å kunne gi dere et innblikk i hvordan det er i feltet med Norgeseliten.

Så for dere som ikke fikk med seg intervjuet av meg på TV2 under sykkelkveld kan se det her, intervjuet er 20min ut i programmet, men jeg vil anbefale deg å se hele! Så får du oppdatert deg på hva som rører seg rundt om kring i sykkel Norge.

 

Det var det for denne gang, i disse dager nyter jeg gode treningsøkter med syklistene i Bergen! Et innblikk i miljøet her blandt proffene får du lese i neste innlegg her på siden.

Er det noe du som leser lurer på eller har lyst til å lese om er det bare å si ifra så fikser jeg det meste.!

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)

  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)

  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)

  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)

  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)

Publisert 16. september 2015 kl 22.05
Sist oppdatert 16. september 2015 kl 22.05
Relaterte artikler
10 runder i historien

10 runder i historien

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue