Landevei.no er en del av forlaget Fri Flyt as, som også gir ut nettsidene Fri Flyt, Ute, Klatring, Terrengsykkel og Jeger.

Har du spørsmål om abonnement, distribusjon, når bladet kommer i postkassen eller status på ditt abonnement? Se minside.friflyt.no eller ta kontakt med kundeservice@friflyt.no

Dette er Landeveis medarbeidere:

Henrik Alpers  //  Redaktør

Henrik står for den administrative og daglige driften av landevei.no. Han bor og sykler i Oslo, og har vært med helt siden Landevei ble startet. Han har tidligere syklet aktivt for BOC Elite, men holder seg nå til tur-og veteranritt samt feelgoodturer som blir produsert for bladet.

Telefon: 92 80 98 34

Trykk her for å sende e-post til Henrik

...

Knut Andreas Lone // Nyhetsredaktør

Knut er en av Norges fremste sykkelkjennere og har jobbet med proffsykling i en årrekke. Han startet først i Landevei tilbake i 2014 og var frilanser i et par år, før han jobbet i procycling.no og Sykkelmagasinet mellom 2015 og 2020. Tidligere har han også vært aktiv syklist i TVK. Knut bor og sykler i Trondheim.

Telefon: 90 70 67 07

Trykk her for å sende e-post til Knut Andreas

knut andreas lone landevei

Øyvind Aas  //  Redaktør Terrengsykkel

Øyvind Aas (t.v) tok initiativet til Landevei #1 i 2010, som et tilleggsprodukt til bladet Terrengsykkel. En utgivelse ble til to, to til fire, og bladet fikk raskt formen som det har i dag. Øyvind har kjørt virkelig fort i flere disipliner, og er fortsatt med på å holde farten oppe i både terreng-og landeveisritt.

Telefon: 97 76 41 70

Trykk her for å sende e-post til Øyvind