Det har vært stort engasjement i konkurransen og det har kommet inn mange svar. For å delta i denne konkurransen måtte man sende inn e-post å svare på et enkelt spørsmål:

-Hva er høyeste punkt i løpet av sykkelruten The Classic Fjord Tours?

Riktig svar på konkurransen var Dalsnibba, 1.458 moh. Begge er godkjente svar hver for seg. Vi har også godkjent 1.500 moh (Utsiktsplatået) og 1.476 moh. (Strava).

Vinneren kåret

Den heldige vinneren av turen levert av Fjord Norge, Giro sykkeltøy, hjelm og sko, og et abonnement på Landevei, ble Aleksander Berntsen, 26 år bosatt i Stavanger.  Vi ringte Aleksander, og han fikk en god start på uka. 

- God morgen, du har deltatt i Fjord Norges konkurranse på landevei.no, hvor hovedpremien er en tur for to personer på sykklelruta The Classic Fjord Tour, til en verdi på over kr 40,000. Du er trukket ut som den heldige vinneren! 

- Oj, oj. Dette var en gladnyhet på en mandag! Nå får jeg en god motivasjon for å legge meg i trening fremover. Det kan jeg trenge. 

- Jaså, vært litt slapp på syklingen i det siste?

- Hehe, jeg har syklet mye i Barcelona og det har vært litt tråere nå som jeg har flyttet hjem til Stavanger. Men nå skal jeg komme bra tilbake. 

- Vet du hvem du har tenkt å ta med deg på tur? 

- Absolutt, det er Stian Wilson. Han pleier å trekke meg opp seige bakker, så det har han fortjent. 

Vi gratulerer Aleksander Berntsen og ønsker begge to god tur. Se hva som venter de i videoen nederst. Reisen er levert av Fjord Norge, det offisielle turistorganet for Vestlandet. Takk til alle som deltok i konkurransen.

Dette er premien 

  • Fire dager med guide på sykkelruten The Classic Fjord Tour 5. – 9.juni 2019
  • Overnatting og mat inkludert
  • Sykler, transfer, servicebil og bagasjetransport
  • Sykkeltøy, sko og hjelm levert av Giro
  • 1 års abonnement på magasinet Landevei
  • Verdi på premien er over kr 40,000
  • Premien gjelder for to personer

Dette er en fantastisk firedagers tur som inkluderer landeveissykling i noe av det flotteste landskapet Norge har å by på.

Guide på denne turen vil være tidligere fransk proffsyklist Nicolas Bourdaillit som nå er bosatt i Ålesund. Han vil bistå med gode tips underveis og sørge for at alle får en best mulig sykkeltur.  

Om turen og premien

Molde – Atlanterhavsvegen – Angvika – Åndalsnes – Valldal – Geiranger – Ålesund

The Classic Fjord Tour er sykkelruten som kombinerer noen av Norges mest spektakulære landeveier med den viden kjente Geirangerfjorden og skjulte perler i Hjørundfjorden. Fra Atlanterhavsveien ytterst i havgapet fører ruten deg inn til fjorder, fjell og dype daler ved Åndalsnes og Trollstigen. Havbrisen suser og hvisker mens du krysser broene som knytter sammen holmer og skjær i havgapet, og solen varmer i de grønne fjorddalene før du klatrer opp til den skarpe fjelluften av mose og lyngheier.

Lokalmat med ferske ingredienser fra fjord og eng gir deg energi til neste etappe.

Underveis på The Classic Fjord Tour bor man standsmessig. Det inkluderer overnatting på gamle fiskevær, handelssteder og tradisjonelle hoteller med god service og luksuriøst preg. Turen passer deg som er aktiv syklist og som er ute etter sin neste utfordring og en helt unik naturopplevelse. Skulle den heldige vinneren være usikker på formen eller kanskje ønsker å ta med en mindre erfaren "motbakke-spesialist" stiller guideselskapet med topp moderne E-bike og skreddersyr din reise med bagasjetransport, transfer og guide.

Ruten vår starter i Molde, men du kan også starte fra Kristiansund eller snu ruten på hodet og begynne eventyret i Ålesund.

Les mer om sykkelruten The Classic Fjord Tour her

Turens hotell- og matopplevelser