Dette er jakken som Team Sky bruker når det regner på start, og når de ikke vet hvordan resten av dagen ser ut. Den er tettsittende, men ikke verre enn at også normalvektige kan bruke den. Den har lange og gode ermer, som likevel ikke er i veien for de som har normal armelengde. Glidelåsen er grov og enkel å bruke, og vi liker at det er lommer på ryggen, selv om det bare er to.

Med tykke hansker er det lett å få tak i mat eller annet i lommene. Strikken med silikonputer inni holder jakken nede, og rompeklaffen er grei å ha om du ikke har skjermer. Den kan rulles innunder jakken om du ikke liker den. Halsmansjetten er lenger og smalere enn på de andre jakkene i testen, og dette gjør det lunt, godt og tett.

Denne jakken er lett tross de mange detaljene. Det gjør den også noe skjør. Du kan bruke sekk på denne jakken om du eksempelvis pendler, men dette vil slite på jakken. Skal du ha en jakke til opplevelser der jakken sannsynligvis utsettes for potensielle rifter, eksempelvis eventyrsykling, bør du vurdere om dette er jakken for deg.