I tillegg til mye vann byr Bikewash Pro også på noen bonusfunksjoner som kan komme til nytte på biltur med sykkel. Bikewash Pro inkluderer også en ganske så kraftig lommelykt, samt en USB-lader for lading av telefonen, lydplanke, kameraet eller GPS. Fint hvis du er på telttur med bil og sykkel.

Den store vanntanken har stort påfyllingshull uten noe bremsende lter. Her er det bare å fylle opp så fort springen din klarer - eller springen blir kanskje feil. Vaskeren er såpass stor at du vil slite med å få den under springen i vasken. Dusjen eller hage- krana må brukes ved påfylling. Bikewash Pro-vaskeren kan lades, og brukes direkte med strøm fra 12v-utaket i bilen. Dette kan være nyttig i en knipe. Batteriet er oppgitt til å vare 30 minutter ved spyling.

Selve spylingen fungerer ganske bra. Strålen lar seg justere som på et vanlig hageslan- ge-munnstykke ved å vri på tuten. Den skarpeste strålen gir ok trykk, men vesentlig mindre vannvolum enn vaskeren fra Bosch. I tillegg føles pistolen ganske så skjør. Festet av børsten eller dusj-munnstykket er også ganske skjørt. Vi opplevde at børsten falt av pistolen under vaskingen. I tillegg er børsten veldig spinkel og tynn i busten. En oppvaskbørste eller dobørste separat fungerer bedre.