I samarbeid med nye Sørensen Sykler, kan du vinne fete premier om du følger med på sendingene til Eurosport under Tour de France!

I løpet av de tre ukene vil det komme ulike spørsmål underveis i sendingene. Svarer du riktig på de ulike spørsmålene er du med i trekningengen av en av Gavias toppmodeller!

Annonse

DETTE ER PREMIENE SØRENSEN SYKLER STILLER MED:

1: Alle som har svart riktig i løpet av de tre ukene er med i trekningen av en Trek Émonda S6 racersykkel. Les mer om sykkelen og dens spesifikasjoner nedenfor!

2: Har du svart riktig på spørsmålet vil du hver uke også være med i trekningen av en Assos T.Equipe sykkelbukse. Assos er sykkelbuksenes svar på Gucci, om du skulle være i tvil.

3: Hver uke vil vi også trekke ut tre stykker som vinner et årsabonnement på Eurosport Player samt et årsabonnement på bladet landevei! Nå er det slutt på å kjede seg hos svigermor!

TREK ÉMONDA S6, 22000 KRONER

Émonda er Treks lettvekstssykler, og Émonda S6 er lillebroren til de syklene flere av Trek Faktory Teams klatregeiter benytter.

Sykkelen er utstyrt med Treks OCLV-karbonteknologi, og satt opp med en ren Ultegragruppe fra Shimano. Dette er sikkert unødvendige detaljer for den kyndige leser, men om du ikke vet hva Ultegra er kan vi fortelle at det er utstyrsgruppen på nivået under toppgruppen Dura Ace. 
Resten av sykkelen er satt opp med deler fra Treks eget underbruk Bontrager!

Har du lyst å lese deg opp på enda flere detaljer, anbefaler vi deg å sjekke ut Treks norske hjemmeside!

ASSOS T.EQUIPE SYKKELBUKSE, 1799 veil

Assos har siden tidenes morgen vært synonymt med de beste sykkelbuksene på markedet. Buksene er både kjent for sin fabelaktige komfort, samt sin minst like god holdbarhet. T. Equipe er siste tilskudd på stammen av nye bukser fra Assos, og hver uke trekker vi ut en heldig vinner som stikker av med en ny toppbukse!

LANDEVEI OG EUROSPORT PLAYER

Tredjepremie hver uke er ett års abonnement på Landevei, Norges absolutt beste sykkelblad. I tillegg får du også ett års abonnement på Eurosport Eurosport Player, en app som gjør at du kan se på Eurosport hvor det enn måtte være på mobil, pc eller nettbrett. For deg som elsker å stille belest til lange bilturer eller har en vel kjedelig svigermor, bedre gave finnes ikke.

Nå kan du søren meg se etappen til Alpe d'Huez mens du ligger i badekaret og drikker champagne!