100000 i gult del 3!

I samarbeid med Eurosport holder Landevei en konkurranse under hele Tour de France. Der kan du vinne premier for 100.000 kroner!

Sist oppdatert 16. juli 2013 kl 13.50
KLATRER: Trek Madone er oppkalt etter en lang bakke like utenfor Nice.
KLATRER: Trek Madone er oppkalt etter en lang bakke like utenfor Nice.

Landevei har mange samarbeidspartnere, og Eurosport er en av dem. I samarbeid med kanalen arrangerer vi konkurranser for seerne, der du kan vinne ulike premier hver uke. Under Tour de France vil vi trekke ut tre sykler, tre ulike draktsett fra den pompøse klesprodusenten Rapha samt tre abonnement på Eurosport Player og bladet Landevei.

Sjefskommentator Arild Eriksen lover også andre småkonkurranser underveis, så det gjelder å følge med på sendingene fremover! Hver uke vil vi stille leseren et spørsmål, og den første uken vil konkurransen lyde som følger:

DETTE ER KONKURRANSEN

Hvilken nordmann har best plassering i sammendraget i Tour de France?

a: Jostein Wilmann
b: Dag Otto Lauritzen
c: Kurt Asle Arvesen

For å delta i konkurransen sender du sms med teksten (eks) «CMP a», «CMP b», etterfulgt av ditt svaralternativ til 2201. Det koster kun en krone per melding.

FEITE PREMIER
Det var mange som likte premiene under Giro d'Italia, og denne gangen har vi gitt ekstra gass på premiene. Den andre uken kan dere vinne disse godbitene:

1: Trek Madone 4.7
Trek er en av verdens største sykkelprodusenter, og under Tour de France ser vi blant andre evigunge Jens Voigt og innehaver av gultrøya fra den første uken Jan Bakelants sykle på Madone fra Trek. Radioshack Leopard-Trek har også Andy Schleck i stallen, i tillegg til en av historiens største klassikerstjerner, Fabian Cancellara. Trek har flittig ledet innovasjonen, og Madone-serien er oppkalt etter en en liten fjellknaus i Frankrike utenfor Nice.

Trek Madone 4.7 leveres av Foss Sykler, og har en verdi på 24000 kroner!

Du kan lese mer om sykkelen og dens komplette utstyrsliste her:

2: Rapha Team Sky Classic Softshell Jacket, 2950 kroner

De er kjent for å levere noe av det beste sykkeltøyet som finnes, og en heldig vinner stikker av med en Classic softshell jakke fra Rapha. Jakken er en flott høst-vinter og vårjakke, og egner seg super til norske forhold. Jakken har en verdi på 2950 kroner. Du kan lese mer om jakken her:

3: Landevei & Eurosport Player
Tredjepremie den første uken, er ett års abonnement på Landevei, Norges absolutt beste sykkelblad.

I tillegg får du fra Eurosport Eurosport Player, en app som gjør at du kan se på Eurosport hvor det enn måtte være på mobil, pc eller nettbrett. Premien har en verdi på 478 kroner.
Med ønske om en god Tour de France, og lykke til i konkurransen!

Publisert 16. juli 2013 kl 13.50
Sist oppdatert 16. juli 2013 kl 13.50
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen