QUIZ #2: PLANTESKOLEN #1

Følg med på dagens quiz, så lærer du et og annet om blomster og bier!

Sist oppdatert 5. juli 2015 kl 20.15
SOMMERLIG: Slapp av med deilige planter til dagens quiz! Foto: Christian Nerdrum.
SOMMERLIG: Slapp av med deilige planter til dagens quiz! Foto: Christian Nerdrum.

Velkommen til årets store Tour de France-Quiz! Hver dag klokken 21.00 presenterer vi et nytt spørsmål, og vet du svaret på dagens spørsmål vinne en Icarus landeveishjelm fra BBB til en verdi av 1599 kroner! Det er altså hele syv vinnere hver uke!

Alt du trenger å gjøre er å sende ditt svar til konkurranse@landevei.no. Svaret må sendes inn innen neste film presenteres, altså innen 19.59 neste dag. På slutten av hver uke trekker vi ut de syv heldige vinnerne.

En stor takk også til de som har vært med på å få prosjektet i land.

Peloton Café i Torggata er det nye samlingsstedet for syklister. De viser Tour de France på storskjerm hver eneste dag, har sykkelparkering i gaten og bilder av gamle helter på veggene!

Reiseselskapet Bergodal arrangerer turer i de kjente fjellene i Tour de France. Perfekt for deg som har lyst å sammenligne tider og opplevelser med proffene!

Stor takk også til Nalini og Santini, produsenter av sykkeltøy til din klubb eller bedrift. Sjekk ut racingdepot.no når dere har bestemt dere for å bestille nytt tøy!

bergodal-sort
bergodal-sort
racingdepot_HiRes
racingdepot_HiRes
makro-1
makro-1
Publisert 5. juli 2015 kl 20.15
Sist oppdatert 5. juli 2015 kl 20.15
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen