Ingen synger Italias nasjonalsang som Gli Azzurri sin legendariske keeper Gianliugi Buffon. Juniorene Elena Pirrone (i regnbuetrøya) og Alessia Vigilia (sølv) gjør som best de kan i en usedvanlig lang utgave av den festlige marsjen. Bronsevinner Madeleine Fasnacht (Australia) fikk ikke være med, men hun er uansett helt sikkert flinkere mot klokka enn i italiensk.

En sykkelfamilie: Tyske Lea Lin Teutenbergs far heter Lars, og han var i sin tid en solid bane- og temporytter. Hun er også niesen til den nagleharde sprinteren Ina Yoko Teutenberg, som før hun la opp i 2013 vant over 200 ritt. 16,1 km full spiker i Bergens gater tar på. Lea Lin tok trettendeplassen.

Hemmelig pemmelig. En ikke-sponsorkorrekt ramme i MU23-klassen. Imidlertid kan vi fortelle at de også er veldig flinke til å lage armbåndsur i byen hvor forhjulet er bygget, Biel i Sveits.

Enda en sykkelfamilie: Nathan van Hooydonck (Belgia/BMC) er nevøen til den minst like lange mannen Edwig, som i tillegg til å vinne to Ronde van Vlaanderen før EPO-togene overtok, også uforvarende fant opp sykkelnikkersen. Så lange var beina hans.

En Hansa for mye midt på en mandag. Det skulle bare mangle. En gang var de tjuagutter, eller medlemmer i Fjeldets Bataljon, buekorpset som har hengt banneret sitt over inngangen til g/s-veien til Fløyen, som er finalen i menn elites temporitt.

Mens noen er gamle og slitne skinner solen på de unge og vakre. Senne Leysen (BEL/Lotto-Soudal) ble nr. 6 i MU23. Faren hans heter Bart, og han vant en gang rittet som nå heter Prijs E3 Harelbeke.

Er du fra Luxembourg tar du deg helt ut. Anne-Sophie Harsch sitter uttømt mot barrierene etter en innsats som holdt til 12. plass.

Enda en helt kake Luxembourger: Tom Wirtgen (Leopard Pro Cycling) tok den sure fjerdeplassen.

Dette holdt derimot til gull. Elena Pirrone like etter målgang.

- Skål, kamerater på balkongen! Piotr Brozyna (POL/CCC–Sprandi–Polkowice) tar et skudd Coke. Vi velger å tro at tekstilene som brukes i moderne tempodrakter også brukes til skøyteløp.

Hva som kunne ha vært: Hånden og drakten til Neilson Powless (USA) vitner om trynet i barrieren da han forsøkte å rette opp et løpsk kjede etter toppen av Birkelundsbakken. Han ble likevel nummer 9. Til vanlig sykler han for Axel Merckx' utklekkingsanstalt Axeon–Hagens Berman.

MU23-tempoverdensmester Mikkel Bjerg (DEN) sammen med sølvvinner Brandon Mcnulty (USA) og Corentin Ermenault (FRA) som tok bronsen. I fjor vant Mcnulty mens Bjerg ble nummer to.