– Jeg er tittelforsvarer for andre år på rad nå, så målet for sesongen er jo å ta den for tredje gang, sier Moe, som vet at det er flere som har ambisjoner om å bryte seiersrekka hennes. 

– Både Stine Borgli og Ingrid Lorvik fra CK Viktoria er sterke rivaler, Grimstad SK har flere ryttere som kan fighte om sammenlagten, og det er flere sterke ryttere i Bergen CK også. Så vi må i hvert fall gjøre alt for at den sammenlagtseieren blir i Bergen CK, sier Moe.

I menn senior var det Kristian Aasvold fra Team Coop som vant cupen sammenlagt. Han kommer imidlertid ikke til å satse like hardt på Norgescupen denne sesongen.

– Det var veldig gøy å vinne Norgescupen i fjor, og det er veldig gøy å kunne si jeg har vunnet den. Drømmen er jo fortsatt å ta steget ut i proffverdenen, og da må jeg kjøre godt internasjonalt, ikke bare nasjonalt. I år har vi utrolig mange gode ritt internasjonalt, og dessverre krasjer mange av de med årets Norgescup. Men når jeg har muligheten skal jeg prøve å få stilt på noen av rittene, sier Aasvold.

Norgescup Landevei 2019

28. april - Levanger, IL Sverre

16. juni - Gylne Gutuer, Ottestad IL Sykkel

4.-7. juli - Uno-X Tur Te Fjells, CK Valdres

4. august - Trøndersk sykkelfest, IL Stjørdals-Blink Sykkel

15. september - Norgescupfinale, Sandnes SK

Som abonnent på et av Fri Flyts magasiner får digital tilgang på alle plussartikler. Se for eksempel