Dette er en fantastisk firedagers tur som inkluderer landeveissykling i noe av det flotteste landskapet Norge har å by på.

Guide på denne turen vil være tidligere fransk proffsyklist Nicolas Bourdaillit som nå er bosatt i Ålesund. Han vil bistå med gode tips underveis og sørge for at alle får en best mulig sykkeltur.  

Om turen og premien

Molde – Atlanterhavsvegen – Angvika – Åndalsnes – Valldal – Geiranger – Ålesund

The Classic Fjord Tour er sykkelruten som kombinerer noen av Norges mest spektakulære landeveier med den viden kjente Geirangerfjorden og skjulte perler i Hjørundfjorden. Fra Atlanterhavsveien ytterst i havgapet fører ruten deg inn til fjorder, fjell og dype daler ved Åndalsnes og Trollstigen. Havbrisen suser og hvisker mens du krysser broene som knytter sammen holmer og skjær i havgapet, og solen varmer i de grønne fjorddalene før du klatrer opp til den skarpe fjelluften av mose og lyngheier.

Lokalmat med ferske ingredienser fra fjord og eng gir deg energi til neste etappe.

Underveis på The Classic Fjord Tour bor man standsmessig. Det inkluderer overnatting på gamle fiskevær, handelssteder og tradisjonelle hoteller med god service og luksuriøst preg. Turen passer deg som er aktiv syklist og som er ute etter sin neste utfordring og en helt unik naturopplevelse. Skulle den heldige vinneren være usikker på formen eller kanskje ønsker å ta med en mindre erfaren "motbakke-spesialist" stiller guideselskapet med topp moderne E-bike og skreddersyr din reise med bagasjetransport, transfer og guide.

Ruten vår starter i Molde, men du kan også starte fra Kristiansund eller snu ruten på hodet og begynne eventyret i Ålesund.

Les mer om sykkelruten The Classic Fjord Tour her

Turens hotell- og matopplevelser

Slik deltar du 

For å delta i denne konkurransen må du svare på et enkelt spørsmål:

-Hva er høyeste punkt i løpet av sykkelruten The Classic Fjord Tours?

Svaret kan du finne i videoen som beskriver turen under. Send inn svaret ditt med fullt navn og telefonnummer til konkurranse@landevei.no. Vinneren vil bli trukket 4.februar (siste frist for innsending er 3.februar kl. 23.59).

Når du deltar i konkurransen samtykker du også til at Fjord Norge mottar e-postadressen og kan sende spesialtilbud på liknende turer i etterkant av konkurransen.

Reisen er levert av Fjord Norge, det offisielle turistorganet for Vestlandet.

Dette kan du vinne 

  • Fire dager med guide på sykkelruten The Classic Fjord Tour 5. – 9.juni 2019
  • Overnatting og mat inkludert
  • Sykler, transfer, servicebil og bagasjetransport
  • Sykkeltøy, sko og hjelm levert av Giro
  • 1 års abonnement på magasinet Landevei
  • Verdi på premien er over kr 40,000
  • Premien gjelder for to personer