Landevei.no er en del av forlaget Fri Flyt as, som også gir ut magasinene Fri Flyt, Ute, Klatring og Terrengsykkel.

Nettstedet landevei.no står for den daglige kontakten mellom leseren og bladet Landevei.

Har du spørsmål om abonnement, distribusjon, når bladet kommer i postkassen eller status på ditt abonnement? Se minside.friflyt.no eller ta kontakt med kundeservice@friflyt.no

Dette er Landeveis hjelperyttere:

Henrik Alpers  //  Redaktør

Henrik står for den administrative og daglige driften av Landevei og landevei.no. Han bor og sykler i Oslo, og har vært med helt siden Landevei. Han har tidligere syklet aktivt for BOC Elite, men holder seg nå til tur-og veteranritt samt feelgoodturer som blir produsert for bladet.

Telefon: 92 80 98 34

Trykk her for å sende e-post til Henrik

Peter Andreas Prydz Gørbitz  //  Nettredaktør

Peter Andreas er ansvarlig for daglige og tidsriktige oppdateringer på landevei.no, og er også fast bidragsyter til både bladet, Radio Landevei og ulike og arrangement. I fjor arrangerte han blant annet Trønderkross. «PA» er  fra Oslo, men bor i Trondheim hvor han studerer på NTNU. Redaksjonens yngste blad konkurrerer i NM, NorgesCup og rankingritt, og er dermed godt oppdatert på ting som rører seg i det norske amatørfeltet.

Telefon: 90 51 26 62

Trykk her for å sende e-post til Peter Andreas

Erik Amit Nordlie  //  Frilans

Erik er også kjent for sykkelbloggen sykkelerik.com, og han er også bidragsyter i Kondis. Han ble fra høsten 2014 også hjelperytter for landevei.no. Erik er utstyrsmisbruker som lever på livsløgnen om at sykkelutstyr er veien til lykke. Han er også familiemann med kone og to barn i Asker, initiativtager til Tryvann CK og dagdrømmer om å sykle Tryvann på under 16 minutter.

Telefon: 913 95 391

Trykk her for å sende e-post til Erik

Øyvind Aas  //  Redaktør Terrengsykkel

Øyvind Aas (t.v) tok initiativet til Landevei #1 i 2010, som et tilleggsprodukt til bladet Terrengsykkel. En utgivelse ble til to, to til fire, og bladet fikk raskt formen som det har i dag. Øyvind har kjørt virkelig fort i flere disipliner, og er fortsatt med på å holde farten oppe i både terreng-og landeveisritt.

Telefon: 97 76 41 70

Trykk her for å sende e-post til Øyvind

Marcus Liebold  //  Frilanser

Marcus er født og oppvokst i Tyskland, men jobben gjorde at han flyttet til Norge. Han er bosatt i Oslo og sykler for Sagene. Marcus har god oversikt over sykkelsporten fra hjemlandet og er spesielt opptatt av sykkelkultur og bakgrunnshistorier fra proffsirkuset. Han er fast bidragsyter til Landevei med spalten «Fra arkivet».

Telefon:  40 60 46 91

Trykk her for å sende e-post til Marcus

Kjetil Bjarne Wallentinsen Haaland  //  Frilans

Kjetil er sykkelentusiast på mosjonsnivå og ingeniør med usignert fagbrev i sykkelkultur, stil og historie. Kjetil skriver spalten «Lidenskap» i bladet, og kommer jevnlig med sjelfulle epistler på hjemmesiden, fortrinnsvis om hvor mye bedre sykkellivet var før. Han er også oppfinneren av Gylne Gutuer, grusrittet på Hedmarken som både NCF og ryttere har lagt sin elsk på. Akkurat det er han faktisk litt stolt over.

Telefon: 99 04 27 18

Trykk her for å sende e-post til Kjetil

Tore Haslemo  //  Frilans

Tore har vært med Landevei siden 2012, og er i overkant interessert i duppeditter, sykler, klær, titan, karbon og vel, egentlig alt som har med landevei å gjøre. Han har bygget flere udødelige sykler, og har blitt portrettert i flere sykkelblader både før og etter sitt engasjement hos Landevei. Tore bidrar i bladet fast med spalten «Drops» og «ABC», og er en del av Landeveis testpanel.

Telefon: 97 07 64 86

Trykk her for å sende e-post til Tore