Om du ikke har meldt deg på Eventyret ennå fordi du eller vennene dine ikke har telt, fortvil ikke. North Face har meldt seg som teltsponsor, og det betyr at du og de du eventuelt skal reise med bestiller teltplass på samme måte som hotell.

Eventyret 2018 går fra 8.-10. juni.

MELD DEG PÅ: Trykk her for å melde deg på Eventyret

Ved ankomst står teltet og venter på deg, fiks ferdig satt opp. Det eneste du da trenger å gjøre er å levere bagasjen før avreise, og vel fremme i teltleiren serverer Henrik Orre middag.

I leiren skal vi overnatte to dager, før det igjen er tid for å reise tilbake til Oslo.

Eventyret er forsommerens garantert morsomste sykkelhelg. Fredag 8. juni triller vi i gang fra Sørensen sykler på Oslo, i et helt annerledes format enn det du er vant til.

LES OGSÅ: Alt du trenger vite om Eventyret 2018

saken fortsetter

Eventyret er en sykkelhelg som foregår på asfalt og grus, hva det blir mest av avhenger av rutevalget du gjør underveis. Poenget er at her kan du fint bruke en landeveissykkel, en krossykkel, en terrengsykkel eller en fatbike eller kombisykkel om du vil, selv om en eventyrsykkel vil være det optimale!

På Sørensen sykler vil du få utdelt kordinater til et overnattingssted i en skog utenfor Oslo, og det er opp til dere selv å velge ruten opp, så lenge dere er innom noen få sjekkpunkter. Hva som venter dere underveis er en del av selve eventyret!

Fortsatt noe du lurer på? Send e-post til henrik(a)landevei.no, eller les mer her!