/ Sykler

VÉLOCHEF LANSERINGSFEST

På onsdag blir det lansering av Team Sky-kokken Henrik Orres nye bok, Vélochef i Europa!

Sist oppdatert 24. april 2017 kl 10.14
INNHOLDSRIK: I Vélochef i Europa får du møte blant annet Geraint Thomas, Col de Madone og fantastiske biffoppskrifter.
INNHOLDSRIK: I Vélochef i Europa får du møte blant annet Geraint Thomas, Col de Madone og fantastiske biffoppskrifter.

Team Sky-kokk Henrik Orre er akkurat ferdig med sin siste bok - Vélochef i Europa. Onsdag 26. april klokken 19.00 holder vi lanseringsfest for den norske utgaven på Peloton Café i Torggata, og du er invitert. Klikk deg gjerne inn på facebookinvitasjonen og meld din ankomst!

LES OGSÅ: Kan du ta Åsmund Løvviks KOM til Sollihøgda?
Vélochef i Europa er en kokebok som baserer seg på oppskrifter fra fire kjente sykkeldestinasjoner, Mallorca, Nice, Girona og Lombardia.

LES OGSÅ: Den fantastiske klatringen til Harastølen

Gjennom 2016 reiste Orre og medhjelpere i over en måned, og underveis lot han seg inspirere av sesong og miljø på de ulike destinasjonene. Resultatet ble etter intens jobbing til den nye boken, hvor du finner 80 oppskrifter, flotte reiseskildringer og personlige møter som har gitt inspirasjon til det ferdige verket. Boken er en reise i mat, og en solid inspirasjon til å bruke den hjemme, som når du er ute på reise med sykkel!
På Peloton får du på onsdag møte flere av de som har vært med i boken, og Orre har selvsagt med penn til deg som ønsker en personlig hilsen.
Velkommen skal du være, enten du har spørsmål og svar, ønsker å fylle bokhyllen eller bare vil mingle litt med andre syklister.
Vi sees!

Publisert 24. april 2017 kl 10.14
Sist oppdatert 24. april 2017 kl 10.14
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen