/ Sykler

POC OG GARMIN-SHARP I TRE ÅR

Lenge har vi sett Ryder Hesjedal kjøre med POCs solbriller, og nå bekreftes ryktene fra begge parter. Garmin-Sharp kjører i tre år fremover med hjelmer fra POC.

Sist oppdatert 10. januar 2014 kl 15.38
VEKKER OPPSIKT: Garmin-Sharp kommer til å bli omtalt mye, når de i tre år fremover skal kjøre med blant annet denne tempohjelmen.
VEKKER OPPSIKT: Garmin-Sharp kommer til å bli omtalt mye, når de i tre år fremover skal kjøre med blant annet denne tempohjelmen.

Ryder Hesjedals POC-flørt har vært på individnivå, men verken POC eller Garmin har lagt særlig skjul på hvilke hjelmer laget skal kjøre med i 2014. Landevei fikk langt på vei bekreftet den da angivelige signaturløse avtalen under sykkeltesting i Girona, da vi syklet sammen med tidligere proffsyklist Neil Martin, far til Daniel Martin.

POC sin nye hjelm Octal har ligget ute på hjemmesidene lenge, og den lyseblå varianten i samme farge som draktene til Garmin har båret fargekoden Garminium Blue. Likevel er det først nå begge parter går ut med den offisielle pressemeldingen. 

POC har et høyst utradisjonelt utseende landeveissporten tatt i betraktning, men om dette har vært av avgjørende betydning for lagets eksentriske sjef Jonathan Vaughters vites ei. Men at de to selskapene er en god match er vi i Landevei høyst enige i. 

– Vi finner stor glede i å jobbe med de beste produsentene for å nå våre mål. POC er et eksempel på et samarbeid vi er stolte over å ha i Slipstream-familien, sier Vaughters. 

Slipstream Sports er holdingselskapet som driver laget, og som noen kanskje husker, Team Slipstream var lagnavnet før sponsorene ble flere og større. 

BRILLEFINT

Laget vil også bruke briller fra POC, og de vil kunne velge mellom flere ulike modeller. Laget har ikke svart på våre henvendelser hvorvidt enkeltutøvere vil fortsette å kjøre med briller fra Oakley. Både Daniel Martin og David Millar har nemlig tette bånd til giganten med stor O. Laget vil foreløpig kjøre med modellen som heter DO Blade, en modell de har utviklet sammen med Ryder Hesjedal og Gustav Larsson. I tillegg vil vi selvsagt se den karakteristiske POC DID, modellen Ryder Hesjedal i hovedsak brukte i 2013. 

POC opplyser at de vil utvikle flere briller i tiden som kommer. 

 – Jeg synes POC sine hjelmer gir oss mer komfort, bedre aerodynamikk og god lufting. Jeg liker det avanserte designet, og vi er heldige som får jobbe med POC denne sesongen, sier Daniel Martin selv i den offisielle pressemelding.

Den blå fargen kalt Garminium, kaller POC en liten hyllest til laget. Det er denne hjelmen laget vil bruke under ritt. POC fokuserer i alle sine produkter på sikkerhet, og hjelmen kommer således også i en godt synlig oransj utgave. Så lenge laget er på trening, er det denne hjelmen de vil bruke, får vi opplyst. 

– Jeg synes POC sine hjelmer gir oss mer komfort, bedre aerodynamikk og god lufting. Jeg liker det avanserte designet, og vi er heldige som får jobbe med POC denne sesongen, sier Daniel Martin selv i POC sin offisielle pressemelding. 

Norske Roxee Sport tar inn POC, og vi vil få flere produkter til test så fort det er tilgjengelig. 

Vi har allerede testet tempohjelmen Tempor, som du kan lese mer om her. 

STILDUELL: Hvem er kulest? Lars Petter Nordhaug med klassiske Oakley Radar, eller Ryder Hesjedal med sine nye POC DID?

Publisert 10. januar 2014 kl 15.38
Sist oppdatert 10. januar 2014 kl 15.38
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen