NM 2018 TIL SANDEFJORD

Norges Cykleforbund har tildel NM landevei neste år til Sandefjord SK.

Sist oppdatert 28. juni 2017 kl 16.56
DRAMA på gaterittet i menn junior under årets NM der Mikkel Eide (til høyre) jublet for tidlig og ble slått på målstreken av Søren Wærenskjold. Foto: Helge Langen
DRAMA på gaterittet i menn junior under årets NM der Mikkel Eide (til høyre) jublet for tidlig og ble slått på målstreken av Søren Wærenskjold. Foto: Helge Langen

Mesterskapet blir arrangert 17. til 24. juni 2018, som er den internasjonale datoen for nasjonale mesterskap. Bror Lennart Mantzoni, som er leder i Sandefjord SK, gleder seg til å arrangere NM landvei neste år.

– Sandefjord Sykleklubb er stolt over å ha blitt valgt til arrangør av NM 2018 og samtidig forventningsfull til gjennomføringen. Som leder i klubben er jeg trygg på at vi har et korps av frivillige blant klubbens medlemmer som innehar den kompetanse og erfaring som skal til for å gjennomføre NM-uka på en eksemplarisk måte, sier Mantzoni i en pressemelding fra NCF onsdag.

SE BILDEGALLERI:  

OMFATTENDE ERFARING
Klubben har allerede lang og omfattende erfaring med å arrangere landeveisritt på høyt nivå, og det har vært avgjørende for tildeling av mesterskapet. 

– Sandefjord Sykleklubb er en erfaren arrangørklubb som har gode forutsetninger for å arrangere et vellykket Norgesmesterskap. For oss er sikkerheten for syklistene alltid det viktigste, og gjennom søknadsprosessen har Sandefjord vist at de tar dette på alvor. Klubben arrangerer NorgesCup ritt i slutten av juli, og dette rittet blir en viktig gjennomkjøring med tanke på det som skal skje neste år, sier arrangementsansvarlig Per Erik R. Mæhlum i Norges Cykleforbund.

SETTER SANDEFJORD PÅ KARTET
Arrangørklubben håper tildelingen av mesterskapet vil bidra til å sette Sandefjord på sykkelkartet, og på den måten få regionale ringvirkninger også utover sykkelmiljøet.

LES OGSÅ: Hjemmeseier på lagtempo 

– Jeg forventer også at dette gir en økt oppmerksomhet rundt Sandefjord og sykkel og at dette vil gagne både kommunen, Sykkelbyen, publikum og næringslivet. For klubben vil dette være en solid utfordring, som vil styrke samholdet og videreutvikle klubben i tråd med de ambisiøse mål som vi har satt oss både sportslig, organisatorisk, arrangementsmessig og sosialt, seir Mantzoni.

Arrangementskomiteen er klar for oppgaven og føler seg godt rustet.

– Sandefjord Sykleklubb har i mange år vært en av landets mest aktive klubber og har i en årrekke arrangert mellom 20 og 30 sykkelritt. Det at vi nå har fått tildelt NM Landevei 2018, ser vi på som en hedersbevisning og en stor tillitserklæring fra norsk sykkelsport. Jeg ser frem til å lede en høyst erfaren og kompetent stab og arrangementskomite, og er trygg på at mesterskapet skal sette et merkbart fotavtrykk i norsk sykkelhistorie, sier leder for arrangementskomiteen Rune Steinsvik.

BESTILL ABONNEMENT: Det beste LANDEVEI-innholdet hjem i postkassen.

Som abonnent på et av Fri Flyts magasiner får digital tilgang på alle plussartikler. Se for eksempel:

Publisert 28. juni 2017 kl 16.56
Sist oppdatert 28. juni 2017 kl 16.56
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen