Klubbdrakter 18

Klubbtøy lanseres tidligere og tidligere. Hvordan ligger din klubb an før 2018-utgaven av den store norske harryblingkonkurransen?

Sist oppdatert 8. november 2017 kl 10.14
FREDELIG: Asker CKs nye trøye. Illustrasjon: Bioracer
FREDELIG: Asker CKs nye trøye. Illustrasjon: Bioracer

Klubbdrakter er, som proffdrakter, et evig tema for diskusjon: Hvem har den kuleste, peneste, tøffeste, beste, styggeste, og så videre opp og i mente. 

Asker CK er 40 år og lanserte sin nye drakt på jubileumsklubbkvelden denne uka. Endringen i balansen mellom draktens hovedfarger er radikal, og klubben endrer også logo og tekstfonter. Den nye drakten veldig trygg og enkel i designet, noe den utgående drakten ikke var.

Ottestad IL Sykkel gjorde sine endringer før sesongslutt og nydrakta hadde sin debut på hjemmerittet Gylne Gutuer i september. Ottestads drakt er tredje variasjon over et tema som ble lansert i 2008: Sort bukse, gul torso med et kors i bunnen under klubblogoen og noe sort på ermene. Ingen skal beskylde hedmarkingene for å være revolusjonære.

Har din klubb noe nytt å melde, eller mener du noe om draktene der ute? Forumtråden Klubbdrakter 18 er åpen for visninger og meninger.

oilasker
oilasker

Ottestads nye drakt og Askers gamle, side om side på Stange under årets Gylne Gutuer. Foto: Pål Westgaard

Publisert 8. november 2017 kl 10.14
Sist oppdatert 8. november 2017 kl 10.14
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen