47-åringen går av som landslagssjef for landevei, bane og parasykling etter fem år i Norges Cykleforbund.

– Jeg har hatt en utrolig fin tid med mange store sportslige utfordringer i NCF, og tatt mye lærdom av å jobbe med dyktige kollegaer. Jeg ser selvfølgelig tilbake på de store sportslige høydepunktene med de gode U23-prestasjonene og årets gull og sølv til Alexander Kristoff i henholdsvis EM og VM. Det har vært verdifullt å bli kjent med noen av Norges fremste idrettsutøvere, og dette er vennskap jeg tar med meg videre, sier Kristiansen. 

I desember 2016 undertegnet Kristiansen en ny fire-årskontrakt med NCF.

LES OGSÅ: Tar fire nye år med landslaget   

Generalsekretær Rune Midthaug ønsker å takke Stig for jobben han har gjort i Norges Cykleforbund(NCF).

– Stig har gjort en utrolig god jobb hos oss gjennom de siste 5 årene. Han har vært sterkt delaktig i de gode resultatene våre landslag har opplevd de siste årene. I tillegg har han med sin spisskompetanse rundt trening vært med å løfte vår sportslige avdeling til et nytt nivå, sier Midthaug.

Bli med på Samling 2018 - Norges eneste festival for Landeveisyklister 

VURDERER ULIKE MODELLER
Norges Cykleforbund er i full gang med å vurdere ulike modeller for organisering av sportsavdelingen i årene fremover. 

– Vi er glade for at Stig fortsatt blir å finne i sykkelmiljøet, og ønsker han lykke til i den nye stillingen. Nå vil vi bruke tiden fremover for å vurdere ulike modeller for hvordan vår sportslige avdeling skal organiseres, sier Midthaug i en pressemelding fra NCF mandag. 

Stig Kristiansen avslutter sitt arbeidsforhold i NCF 31. oktober, og går over i en ny jobb som sportsdirektør i Uno-X Hydrogen Development Team.

BESTILL ABONNEMENT: Det beste LANDEVEI-innholdet hjem i postkassen.