/ Sykler

HAUGSVÆR KAN VINNE U6

IK HERO-rytteren ett sekund bak sammenlagtlederen i forkant av siste etappe i den svenske landeveisklassikeren.

Sist oppdatert 14. juli 2017 kl 23.31
SEIER: Sindre Bjerkestrand Haugsvær vant den femte etappen i U6 og ligger ett sekund bak sammenlagtlederen når en etappe gjenstår. Foto: Privat
SEIER: Sindre Bjerkestrand Haugsvær vant den femte etappen i U6 og ligger ett sekund bak sammenlagtlederen når en etappe gjenstår. Foto: Privat

Etter seier på dagens 128km lange etappe, som var den femte av seks i det svenske etapperittet U6 Cycle Tour, ligger Sindre Bjerkestrand Haugsvær kun ett sekund bak svenske Isac Lundgren fra Team Tre Berg-Postnord sammenlagt.

Les Landveis siste tester.

I dag kjøres rittets siste etappe, en 14km tempo, og Haugsvær mener selv han har en reell sjanse til å ta sammenlagtseieren.

– Det er sterke gutter jeg kjører mot, men jeg har en liten sjanse, så det blir veldig spennende. 27 sekunder bak meg ligger Alexander Wetterhall, som er svensk tempomester, så jeg antar at han vil sykle fort på tempoen, sier Haugsvær, som for anledningen sykler med det svenske laget Ryskaposten Racing Team fra Stockholm.

– Jeg har levert jevne resultater, vært blant de ni beste på hver etappe, og i dag vant jeg. Det er deilig å kjenne på litt god form etter en tøff vårsesong med mye sykdom, blant annet kyssesyke. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle komme meg så fort igjen etter det, sier han.

Haugsvær, som nylig vant Rojan Rundfaht, er en av fire norske ryttere blant de topp ti sammenlagt etter fem av de seks etappene.

LES OGSÅ: Haugsvær og Gulliksen vant Rojan Rundfahrt 

I tillegg ligger Jon Anders Bekken fra Asker CK på femteplass og leder også U23-konkurransen etter dagens etappe. Aksel Fisher Aasheim fra Ringerike SK ligger på sjetteplass, og Kristoffer Ylven Westgaard fra Asker CK ligger på tiendeplass.

Fullstendige søkbare resultater alle klasser og etapper 

BESTILL ABONNEMENT: Det beste LANDEVEI-innholdet hjem i postkassen.

Som abonnent på et av Fri Flyts magasiner får digital tilgang på alle plussartikler. Se for eksempel:

Publisert 14. juli 2017 kl 23.31
Sist oppdatert 14. juli 2017 kl 23.31
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen