NY SYKKEL! På Samling kan du ta med din nye drømmesykkel på alle våre joviale turer! Foto: Magnus Roaldset Furset.
Disse syklene kan du teste på samling
Alle deltagere på Samling kan velge mellom over 30 demosykler under arrangementet, som de kan teste helt gratis!
TEKST: HENRIK ALPERS
Publisert: mandag 7. august 2017 kl. 15.40

Har du ennå ikke meldt deg på Samling? Her blir det fire dager med sosial sykling og lave skuldre fire dager til ende, og mulighet for å teste drømmesyklene du leser om i bladet!

Fara, Cervélo og Canyon stiller alle med en stor testflåte på Samling. Om du heller tenker å begrense deg til en hjuloppgradering, stiller Zipp med flere hjulsett som garantert får kredittkortet til å sprelle.

LES OGSÅ: Slik melder du deg på samling.

Alle produktene nevnt nedenfor kan testes gratis under hele oppholdet. Dette gjelder selvsagt uansett hvilken tur du skal være med på, enten de er korte eller lange, eller om du bare vil ta en bonusrunde på kvelden.

FARA MED GODE TILBUD TIL DELTAGERNE

Ønsker du å kjøpe sykkel fra Fara, tilbyr de nå 10 prosent på alle sine sykler for de som er påmeldt Samling 2017. Deltagere som er interessert i dette, kan bruke rabattkoden Samling2017 ved bestilling. Pro tip: Rabatten er kun for deltagere!

LES OGSÅ: Dette er noen av turene du kan sykle på Samling 2017!

Den norske sykkelprodusenten som hadde oppstart i fjor sommer, har fått et godt fotfeste både i Norge, men kanskje aller mest i Spania. Syklene er utleiesykler hos Christian Meier, ex-proffen som nå slår seg opp i Girona.

Fara stiller med både landeveissykler, landeveissykler med skiver og eventyrsykler.

Fara har med seg fire Ultegra-sykler med skiver, i størrelse 51, 54, 56 og 58. De har også med seg landeveismodellen med standard bremser, også disse med Ultegra. Her er størrelsene 54 og 58 tilgjengelige.
Også Fara satser stort på eventyrsegmentet, og på Valdres’ mange grusveier kan du teste Fara Gravel, utstyrt med SRAM Rival 1, tilgjengelig med både vanlige landeveishjul og hjul i 27,5b størrelse, for deg som har lyst på et enda grovere eventyr.

FARA LANGT: På Samling kan du ta for deg av flere Fara-modeller, både med og uten skiver, eller deres nye eventyrsykkel.

CANYONS TESTFLÅTE

Canyon har hatt flere testvinnere i Landevei de siste årene, og er blitt populære både på grunn av sitt lave prispunkt og god funksjon. Canyon stiller med 11 sykler på Samling 2017, der du kan teste blant annet flere Di2-modeller av aerosykkelen Aeroad, for øvrig samme modell som Alexander Kristoff bruker.

De tar også med tre utgaver av allroundmodellen Ultimate, en Ultimate WMN, eventyrsykkelen Endurace, en skivebremsmodell av Ultimate samt krossykkelen Inflite.

Ønsker du den komplette, spesifikke listen over hvilke sykler som kommer i hvilke størrelser, se helt nederst i saken.

 Vil du lese mer om syklene gjør du det på canyon.com.

HJULENES HELLIGE GRAL/ ETAP

Hjulprodusenten Zipp er noe av det gjeveste du kan smykke din sykkel med om du liker karbon, Cycle Service Nordic kommer med hele fem sett Zipp 302 du kan teste under samling.

Hjulene settes opp med 11/28-utveksling, og det er hjul til felgbrems som gjelder. De settes opp komplett med Michelin Endurance 25mm dekk, som gjør deg rask uansett underlag du finner i området.

Ønsker du å teste den nye supergruppen SRAM RED eTap, vil en av syklene til Fara være satt opp med den trådløse gruppen. Trådløs giring er definitivt fremtiden, så ønsker du å være tidlig ute, anbefaler vi å ta en titt på samme girgruppe som Alexander Kristoff benytter.

Cycle Service Nordic stiller også med alt du trenger for solid rengjøring og pleie av deg og din sykkel, slik som Muc-Off, diverse oljer, putekrem, massasjekrem og kjedeolje.

RÅLEKRE: Zipp 302, lekne og raske karbonhjul med den gode lyden. Disse tester du gratis på Samling!

FLERE LEVERANDØRER

Til samling kommer klesprodusenten Gore Bike Wear. Gore har med hele 25 testjakker av toppmodellen ONE Gore Tex Active Bike Jacket, som du kan lese mer om her.

Bio Racer stiller også på samling, og leverer i år som i fjor ymse drops i en goodie bag som du får ved ankomst.

Cervélo kommer også til Samling med en stor demoflåte, både for landeveissykler, aerosykler og eventyrsykler.

Om du ønsker å få en tilpasning av din neste sykkel, eller den sykkelen du har akkurat nå, stiller Heidi Sandstø fra sFit Helse med rigg og verktøy for dette.

BEDRE SITTESTILLING: Heidi Sandstø fra sFit Helse kommer, og hjelper til med sykkeltilpasning.