/ Sykler

CANYON UTE MED DAME-GEOMETRI

For å fange opp det voksende antall kvinnelige sykkelentusiaster der ute kommer Canyon nå med en egen modell-serie spesialdesignet for kvinner.

Sist oppdatert 4. mai 2017 kl 14.02
Foto: Canyon
Foto: Canyon

Med sitt nye WMN-konsept ønsker Canyon å gå bort fra de dårlige løsningene på små rammestørrelser som har preget landeveissyklene de siste årene.
Istedet for å lage en ramme med én geometri som man bare forminsker, er rammene i WMN-segmentet designet uavhengig av hverandre slik at geometrien skal passe kroppslige proposisjoner uansett høyde.

Canyons kvinnesykler går nå derfor helt ned i str. 3XS for at selv ei på 152cm skal sitte komfortabelt.
Det spesielle grepet Canyon nå gjør er at i størrelsene 2XS og 3XS kommer sykkelen utstyrt med 650B hjulstørrelse istedet for den tradisjonelle 700C. Mindre hjul skal gi større muligheter for tilpasninger på selve rammen. 

WMN-modellene kommer i tre ulike varianter: Endurace WM AL og Endurace WMN CF SL som begge er i ”komfort-segmentet” i henholdsvis aluminium og karbon.
I tillegg lanseres Ultimate WMN CF SLX som regnes som en fullblods konkurransesykkel, og har en rammevekt på 765g i størrelse XS. Dette er per dags dato den letteste rammen Canyon leverer med skivebrems. Hele WMN-serien leveres med skivebremser og 12mm gjennomgående akslinger. 

Ønsker du imidlertid å bruke sykkelen i aktiv konkurranse, eller er bare er en tilhenger av den tradisjonelle felgbremsen kan den også bestilles med dette.

Alle modellene ligger tilgjengelig for salg på canyons hjemmesider.

Publisert 4. mai 2017 kl 14.02
Sist oppdatert 4. mai 2017 kl 14.02
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen