/ Sykler

ÅRETS SISTE GARASJERITT

Siste kappkjøring i garasjeanlegget på Lysaker blir førstkommende onsdag.

Sist oppdatert 6. januar 2017 kl 12.57
FULL FART: Garasjerittene på Lysaker gir god fartsfølelse, selv om området er lite og det er mange tekniske passasjer. Foto: Per-Eivind Syvertsen
FULL FART: Garasjerittene på Lysaker gir god fartsfølelse, selv om området er lite og det er mange tekniske passasjer. Foto: Per-Eivind Syvertsen

– Nytt denne gangen her er at vi har satt et minimum på 30 deltagere for at vi skal kunne gjennomføre rittet. Det er mye jobb for oss å rigge, og vi må ha såpass for at det skal bli ordentlig intensitet og action for alle deltagerne, sier Pedro Matos, initiativtager hos Velo City på Lysaker.

Butikken på Lysaker har siden i fjor arrangert flere garasjeritt i parkeringsanlegget, et anlegg som på dagtid ofte frekventeres av dyre biler eid av menn og kvinner i finans og shipping.

For siste gang i år ryddes garasjen for å gjøre plass til de som vil sykle. På onsdag blir det bånn gass i minst tretti minutter for de som møter opp, og deltagerne får særdeles god pleie for de 150 kronene det koster å delta. Middag og kaffe er strengt tatt inkludert i prisen.

– Dominos serverer pizza som vanlig, og Mikel fra Mikels kaffeverksted leverer kaffe, han har jo eget brenneri i garasjen. Det blir premier til alle, og ellers blir det livesending på Fatstone TV, både på facebooksiden vår og deres egen, forteller Pedro om noe av opplegget.

Garasjerittet har til nå blitt kjørt ikke helt ulikt et typisk baneritt, med flere innledende runder, samt a-og b-finale. Musikken pumper på langstrekka, og det kan være kort mellom heatene. Uansett om det er ritt eller pause er det alltid ryttere som varmer opp i traséen.  

– Rittet er god farts-og teknikktrening, selv om det ikke går like fort som ute er det smalt og lavt under taket, slik at en får virkelig fartsfinale, sier Pedro.
Ønsker du å melde deg på gjør du det ved å sende en e-post til Velo City.

Klikk deg gjerne inn på arrangementssiden på facebook og meld din ankomst. Betaling skjer med kort eller kontant ved oppmøte. 

gara
gara
Publisert 6. januar 2017 kl 12.57
Sist oppdatert 6. januar 2017 kl 12.57
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen