/ Sykler

TALENTFABRIKKEN SIKRET FORTSATT DRIFT

Hovedsponsoren fortsetter hos Team Øster Hus-Ridley.

Sist oppdatert 18. desember 2014 kl 06.00
BANKERS: Team Øster Hus-Ridley har akkurat sikret seg Øster Hus som navnesponsor også i 2015. Foto: Commons.
BANKERS: Team Øster Hus-Ridley har akkurat sikret seg Øster Hus som navnesponsor også i 2015. Foto: Commons.

Resultatene tatt i betraktning, er det lett å tro at det Sandnes-baserte laget Team Øster Hus-Ridley bader i penger. Laget var fullstendig overlegne under NM i gateritt, og under fellesstarten stakk Tormod Hausken av med seieren.

Til og med på lagtempoen var vinneren kledd i de svarte og røde draktene fra laget.

Senere på sesongen signerte Sven Erik Bystrøm med Team Katusha, og i september ble nevnte Bystrøm for sikkerhets skyld verdensmester i U23.

Like fullt, økonomien i laget var i løpet av sesongen preget av store kutt. Derfor er det ekstra gledelig at navnesponsoren Øster Hus nå fortsetter å finansiere laget.

Ferdighusprodusenten Øster Hus har vært med siden sesongen 2009, og har vært navnesponsor siden 2011. Dette har gjort mulig å gi Norges største talenter mulighet til å satse på en sykkelkarriere.

Les også: Fabian Cancellara og Simon Gerrans til Norge

– Team Øster Hus-Ridley vant syv NM medaljer inkludert seier på herrenes fellesstart. Vi var det kontinentallaget i Norge som ble vist mest på TV skjermen i løpet av de 40 timene TV2 sendte fra Tour of Norway, Tour des Fjords, NM og Arctic Race. I tillegg avsluttet Sven Erik Bystrøm sesongen med å vinne U23-VM, og tar steget videre til Katusha. Det er utrolig godt å ha med en så stor og engasjert sponsor som Øster Hus i denne satsingen, sier sportsdirektør Roy Hegreberg.

Han er selv fostret opp i laget, og i tillegg til å være engasjert med rytterne er han også daglig leder i Tour des Fjords. Lenkene mellom syklingens høye herrer i regionen er korte, og Øster Hus blir også sponsor i Tour des Fjords.

I 2015 skal den 4. etappen ha målgang i Sandnes sentrum. Øster Hus vil gi innbyggerne i byen mulighet til å følge sitt eget lag Team Øster Hus–Ridley i avslutningen, når fire lokale runder sykles på Hana og Sandnes sentrum.

Publisert 18. desember 2014 kl 06.00
Sist oppdatert 18. desember 2014 kl 06.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen