LILLEHAMMER FORTSETTER Å IMPONERE

Slik gikk det da NM rullet videre med lagtempo i Brummundal i dag.

Sist oppdatert 23. juni 2015 kl 22.27
SEIERHERRER: Anders Skaarseth, Truls Engen Korsæth og Njål Eivind Kleiven kjørte inn til gull for Lillehammer på dagens lagtempo. Foto: NCF.
SEIERHERRER: Anders Skaarseth, Truls Engen Korsæth og Njål Eivind Kleiven kjørte inn til gull for Lillehammer på dagens lagtempo. Foto: NCF.

På norgesmesterskapets andre dag var to ting i fokus, tempo og lagsamarbeid. Først ut i løypa på Brumunddal var kvinnene. De kjørte en runde på 29,5 kilometer før de gikk i mål på torget i Brumunddal sentrum. Det sterkeste laget i dag var Bergen CK. Ingrid Moe, Caroline T. Olsen og Marianne Daae syklet inn på tiden 43:00. Tolv sekunder bak på tiden 43:12 og dermed andreplass kom laget fra CK Victoria bestående av Vibeke Dybwad, Inger Lorvik og Camilla Horneman. Dagens tredjeplass gikk til Bryne CK. Tone Lima, Stine Borgli og Lauren Kitchen brukte 43:18 på dagens løype.

Allerede før alle kvinnene var i mål hadde junior gutta lagt ut på sine 46,2 kilometer i området rundt Brumunddal. Gutta var ikke like heldige med været som kvinnene og det var til tider rimelig tøffe forhold ute i løypa. Tønsberg CK, bestående av Torjus Sleen, Iver Knotten og John Andre Bekken, syklet tidlig inn til en sterk tid som til slutt skulle holde til en sterk andreplass, 52 sekunder bak vinneren Lillehammer CK. For Lillehammer syklet Hans Kristian Haadem Rudland, Petter Fagerhaug og Tobias Foss. som gjorde unna de 46,2 kilometerne på 1:00:21. Tredjeplassen gikk til Bergen CK representert ved Sondre Vikøyr, Karl J. Tronstad og Eirik V. Øverland. De syklet inn 03:00 bak vinnerene.

Topp 3 kvinner:

Bergen CK

CK Victoria

Bryne CK

Topp 3 menn junior: 

Lillehammer CK

Tønsberg CK

Bergen CK

I M-Senior stilte 16 lag til start på den 56,2 kilometer lange løypa med målgang på torget i sentrum av Brumunddal. Det så lenge ut til at værforholdene kunne få betydning for resultatet, men værgudene var på utøvernes side og alle fikk tørre veier.

Fra start av var det tydelig at ett lag hadde bestemt seg for virkelig å tråkke til. Gutta fra Lillehammer CK levnet aldri noen tvil, og ledet med over 20 sekunder allerede etter dagens første passering. Stavanger CK klarte imidlertid å knappe noen sekunder midtveis, men der i fra og inn var det kun ett lag. Truls Engen Korsæth, Andreas Skaarseth og Njål Kleiven fra Lillehammer syklet inn til første plass på tiden 1:09:19. Oskar Landa, Fredrik Galta og Håvard Blikra fra Stavanger SK fullførte de 56,2 kilometerne 34 sekunder bak på en andreplass. På tredjeplass kom Sandnes SK med Jone Ellingsen, Markus Hoelgaard og Krister Hagen 2 minutter og 30 sekunder bak vinnerne fra Lillehammer.

Topp 3:
1. Lillehammer CK 1:09:19

Truls Engen Korsæth, Andreas Skaarseth, Njål Kleiven

2. Stavanger SK + 00:34

Oskar Landa, Fredrik Galta, Håvard Blikra

3. Sandnes Sykleklubb + 02:30

Jone Ellingsen, Markus Hoelgaard, Krister Hagen

Publisert 23. juni 2015 kl 22.27
Sist oppdatert 23. juni 2015 kl 22.27
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen