JULEGAVETIPS TIL STILSYKLISTEN

En velkledd syklist er en stilig syklist. Vedkommende ser også bra ut på sykkelen, og har ofte sans for de finere ting i livet forøvrig.

Sist oppdatert 10. desember 2014 kl 12.36
SJAKK REGNBUE: Australske 4Shaw har stilige sokker i nettbutikken (Foto: 4Shaw)
SJAKK REGNBUE: Australske 4Shaw har stilige sokker i nettbutikken (Foto: 4Shaw)

Vi har samlet seks ideer til gavetips den stil- og kulturbevisste.

Uno

Stil er hvordan du fører deg. Noen få $ gir Cyclingtips og The Sufferfests eminente pedalteknikktreningsvideo Elements of Style. Vi omtalte den her. Putt den på en minnepinne som du pakker vakkert inn, eller... 

Due

...putter i en annen liten gave, som for eksempel kan være sokker fra australske 4Shaw. En sokk henger du fra peishylla med den andre sokken og minnepinnen inni. Då blir det jol i stova.

Klær skaper som kjent mannen, og også den kvinnelige syklisten. Den stilsikre rytteren er selvfølgelig bevisst i sitt valg av tøy. Ikke forvent å finne det stiligste sykkeltøyet på en vanlig kjedesportsbutikk. I velassorterte spesialbutikker finner du gavene stilrytteren blir glad for. 

1) Man ser bra ut i ensembler, for eksempel Rapha Pro Team. 
2) Sorte benklær med kun et minimum av logoer er aldri feil. Assos sine S7 og S5-bukseserier dyre, men av beste kvalitet, og de varer og varer.
3) Til vår- og høstsykling  er skotrekk og hansker en komfortnødvendighet. DeFeet leverer slike i farger som matcher hverandre, og smakfullt valgt kan for eksempel knallrosa se perfekt ut.

Trois

Har rytteren din alt? Hva med en modellbil? I gamledager var Citroens kassebil HY den fryktede kostebilen bak alle i Tour de France. Rapha har opptil flere som de har restaurert og bruker som en del av brandingen sin, og de selger også en miniatyrutgave.

Quattro

Til de finere ting i livet hører god vin. Mange gode viner har fremdeles korker som faktisk er av kork. Tullio Campagnolo, mannen som fant opp hurtigkoblingen og fikk bakgiret slik vi kjenner det til å virke, ble lei av dårlige vinåpnere og konstruerte en selv. Campagnolo lager fremdeles Cavatappi Big, og en stilsyklist med sans for praktverktøy og god vin vil være glad for en så flott gave. Enklest å få tak i via velrenommerte internasjonale nettbutikker.

Cinq

Den stiligste boken om sykling heter Vélo og er skrevet av den franske forfatteren og forlagsmannen Paul Fournel. Vår omtale

Seks

Gaveabonnement på Landevei. Norges mest lidenskapelige, velskrevne, fotogene, og fremfor alt stilige sykkelblad. Kraftfullt som en Madisonveksling og skinnende blankt som stjernen i toppen av treet. Innertier. 

Publisert 10. desember 2014 kl 12.36
Sist oppdatert 10. desember 2014 kl 12.36
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen