/ Sykler

KRISTOFF FORTSETTER

Sikret seg akkurat sesongens fjerde seier i Tour of Oman.

Sist oppdatert 19. februar 2015 kl 12.37
INNAFOR: Alexander Kristoff kan telle fire seiere så langt i år. Foto: Cor Vos.
INNAFOR: Alexander Kristoff kan telle fire seiere så langt i år. Foto: Cor Vos.

Alexander Kristoff hanket akkurat inn den fjerde seieren for året, i etapperittet Tour of Oman. Dagens etappe var den tredje i rittet, av seks totalt.

Kristoff vant spurten foran Andrea Guardini fra Astana, og Matteo Pelucchi fra IAM. Han sitter nå med fire seiere og en poengtrøye i løpet av to ritt, hvorav det siste rittet kun er halvkjørt. Fortsatt har han vinnersjanser på både lørdag og søndag. 

Alexander Kristoffs pangstart på 2015-sesongen har vært til stor glede for alle nordmenn. Det har selvfølgelig ført til at noen har stilt spørsmålet:

Er Alexander Kristoff for tidlig i form?

– Ingenting tilsier at han er i for god form for tidlig. Dette er bare nivået Alexander holder akkurat nå, etter en perfekt vinter uten skader og sykdom, sa stefar og trener Stein Ørn til VG i forrige uke.

Hovedpersonen selv kunne melde om at han ikke var over syregrensen en eneste gang i Qatar, unntatt på slutten av etappene. Stein Ørns treningsprinsipper om enorme mengder grunntrening har fungert, og nå høster Kristoff virkelig frukter. En større grunnflate gir en høyere pyramide, og det er der vi ser Kristoff opererer nå:

På et høyere nivå enn de andre.

Publisert 19. februar 2015 kl 12.37
Sist oppdatert 19. februar 2015 kl 12.37
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen