/ Sykler

KLART FOR QUIZ

Førstkommende tirsdag skal landeveishukommelsen virkelig testes hos Peloton Café i Torggata.

Sist oppdatert 27. april 2016 kl 13.34

Siste utgave av Landevei har akkurat havnet i bladkiosken, og i den forbindelse inviterer vi til lanseringsquiz hos Peloton Café i Torggata.

LES OGSÅ: Her finner du arrangementet på facebook

Her vil vi stille 24 spørsmål av ulik vanskelighetsgrad, og en kan stille til quizen både som enkeltperson eller lag! Du vil få spørsmål om alt fra utstyr til historie, og vanskelighetsgraden vil selvsagt gå fra det banalt enkle til det ekstremt nerdete. Svarer du riktig på 24 spørsmål blir vi mektig imponert.

Vinner(ne) vil selvfølgelig bli gjort rikelig ære på. Peloton lover flotte premier du kan benytte enten samme kveld eller ved en senere anledning, Landevei sørger også for at du får som fortjent!

LES OGSÅ: Alexander Kristoff lekket ny sykkel fra Canyon

Det blir mer program hos Peloton denne kvelden, mens quizen skal rettes vil vi også ta et lite dykk i boken «Bakker og berg», for å finne ut hva som egentlig er Norges beste bakke. Du vil selvsagt få mulighet til å kjøpe både bok og blad til en hyggelig penge.

På Peloton vil du finne redaktører, forfattere og frilansere, og vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger på hva du synes om bladet og nettsiden.

Ønsker du langing serverer Peloton flere kjente sykkeløl, i tillegg til italiensk pizza. Pizzaen er som en god sykkel, lett og stiv uten at det går utover kvaliteten.

Dørene åpner klokken 1900, og vi setter i gang med quizen ca 1930.

Velkommen til en sykkelaften med Landevei!

lv
lv
Publisert 27. april 2016 kl 13.34
Sist oppdatert 27. april 2016 kl 13.34
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen