/ Sykler

EN GOD START PÅ DAGEN

Lyst å møte andre lesere? Bli med på vår lanseringsfrokost hos Supreme Roastworks 25. april!

Sist oppdatert 22. april 2014 kl 06.00
ENDELIG: Bladet er endelig tilgjengelig i butikk, bli med på en sniktitt hos Supreme Roastworks!
ENDELIG: Bladet er endelig tilgjengelig i butikk, bli med på en sniktitt hos Supreme Roastworks!

Landevei #13 kommer rett fra trykkpressa, og vi inviterer med det til frokost og mingling hos Supreme Roastworks i Thorvald Meyers gate 18, fredag 25. april 0730-0930!

På frokosten vil du få lese det nye bladet, og møte både frilansere og redaktører, bransjefjes og syklister. Det blir en høyst uformell samling, og vi gleder oss til å høre hva publikum synes om årets Giroutgave. Sist gang vi møttes fikk vi mange verdifulle tilbakemeldinger fra leserne som vi har tatt med oss videre.

Du er hjertelig velkommen til å ytre din mening, uansett om det er ris eller ros du kommer med!

I tillegg til den store Giroguiden presenterer vi også årets gratisutgave. Dette er et gratis magasin du vil se igjen på arrangementer gjennom hele året, som du er velkommen til å ta med deg hjem, eller gi til en god venn som mot formodning fortsatt er usikker på om Landevei er noe for ham eller henne!

Supreme Roastworks er kaffebaren på toppen av Grünerløkka som er en opplevelse i seg selv. I tillegg til kaffebønner fra eget brenneri, blir det også servert bakverk denne morgenen.
Vi ser frem til å møte leserne våre, selv om det ikke er på sykkelen! Velkommen til frokost hos Supreme Roastworks 25. april 0730-0930!

Publisert 22. april 2014 kl 06.00
Sist oppdatert 22. april 2014 kl 06.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen